Nytt bokföringsprogram

Kategori: Fakta om Bokföring
Uppdaterad: 2018-03-28

Nu i dagarna är det dags att lämna in deklarationen och många företagare kanske sitter med sin bokföring för att kunna deklarera. Har du ett bokföringsprogram som hjälper dig, eller som bara stjäl din tid och skapar bekymmer? Idag finns flera möjligheter att göra bokföringen enklare och mindre tidskrävande.

Genom att välja ett bokföringsprogram online så underlättar du för ditt företagande och minimerar riskerna att data ska gå förlorad, då du har en automatisk säkerhetskopiering online. Visma och Speedledger är program som erbjuder bra och smart online bokföring. De programmen erbjuder även bankkoppling till bokföringsprogrammen där  programmet erbjuder bokföringshändelser utefter de aktiviteter som sker på kontot.

Bokföring på nätet

Genom att kontinuerligt göra bokföringen och ha den tillgänglig så undviker du att hamna i en stressig situation vid bokföringen.  Det är ett av flera tips att tänka inför deklarationen. Går du i funderingar på att byta bokföringsprogram så jämför olika program och undersök vilket som skulle passa ditt företag bäst. Flera bokföringsprogram erbjuder tjänsten eller tilläggstjänsten att skapa fil av din bokföring som du för över till din deklaration.

Bokför med mobilen

Med Visma e-ekonomi  och Speedledger kan du bland annat koppla din mobiltelefon till bokföringen och med hjälp av telefonen scanna kvitton med mera för underlag till bokföringen. Du laddar bara enkelt ned appen som hör till programmet.

 Fler bokföringsprogram

 

3 Kommentarer

 1. stefan skriver:

  Borde ni inte ha med fler alternativ – eller lägger ni bara till de som ni får betalt av?

  • sofia@bp24 skriver:

   Hej Stefan!
   Vi missade att lägga till en liten lista på fler bokföringsprogram! Tack för att du uppmärksammade oss på detta.
   Vänliga Hälsningar
   Sofia

 2. Erik Lindström skriver:

  Hej!
  Tack för en bra hemsida!
  Här är ytterligare ett tips på ett bra program. Jag kör Amako Bokföring som jag tycker är toppen. Superlätt att använda vilket passar mig! Och billigt dessutom.
  Med vänlig hälsning
  Erik

Kommentera eller Fråga

Bokföringsprogram

På den här sidan kan du lära dig mer om bokföring och hur du driver den administrativa biten av ett företag. Vi kommer också att lägga upp en hel del information och tips om olika bokföringsprogram och hur du sköter den dagliga verksamheten med hjälp av dessa. För närvarande bygger vi upp innehållet på sajten för att erbjuda så heltäckande information som möjligt.

Bokföringsprogram24.se

Den här webbplatsen samlar information och fakta om olika bokföringsprogram samt skriver artiklar om företagande och praktisk bokföring.

trefyra5 Produktion AB
Org.nummer 556914-5013
Tredje Långgatan 13a
413 03 Göteborg
info@trefyra5.se

Copyright bokforingsprogram24.se 2019