Bokföring online

Kategori: Fakta om Bokföring
Uppdaterad: 2019-03-11

bokföringsprogram online

Sammanfattning – tips om bokföring och fakturering online

  • Helt onlinebaserad bokföring med back -up i molnet.
  • Tillgänglig bokföring var du än befinner dig.
  • Flera användare kan kopplas till din bokföring och fakturering.
  • Prova gratis hos flera bokföringsprogram och faktureringstjänster.

Bokföring online – ett smidigt sätt att hålla koll på sitt företag

Allt fler bokföringsprogram går mot helt onlinebaserad bokföring. För dig som användare innebär det här bara fördelar, du kan nå din bokföring från olika platser, när som helst.

Du kan göra din bokföring direkt utan att behöva åka till en viss plats för att göra bokföringen vid en viss dator. Genom att din bokföring ligger online så har du också molnbaserad back up om något skulle gå fel. Och alla önskar en säker bokföring.

Mer automatiserade funktioner och möjlighet att ge din redovisningskonsult direkt tillgång till bokföringen. Idag är bokföring smidigare än någonsin och ger dig tid att arbeta med företaget.

Mer tips om bokföring online

  • Fortnox bokföring

Med hjälp av Fortnox flexibla upplägg så kan du välja mellan att helt själv sköta administrationen och bokföringen för ditt företag eller så kan du välja att koppla in revisor och andra ekonomiansvariga i företaget. Utöver bokföring med bankkoppling så finns tilläggstjänster som fakturering, löner, utläggshantering samt fakturaservice.

På samma plattform har du fullständig kontroll över ditt företag då du smidigt kan logga in på dator eller mobil för att hantera händelser i företaget. Läs mer om Fortnox här.

  • Visma e-ekonomi

I Vismas onlinebaserade bokföringsprogram e-ekonomi (139 kr/mån) så kan du även där koppla samman din bokföring med flertalet moduler.

Du kan koppla din bank till bokföringsprogrammet, genom att göra det behöver du inte längre sitta och manuellt bokföra olika bankhändelser i ditt företag utan det mesta sker automatiskt.

Nya uppdateringar av ditt bokföringsprogram sker också automatiskt. Något som också sker är automatiska back ups så du alltid kan vara säker på att din bokföring sparas och finns tillgänglig. Ett onlinebaserat bokföringsprogram underlättar verkligen för dig som företagare och ger dig tid att fokusera på det som är viktigt – din verksamhet

  • Speedledger

Speedledger erbjuder ett bokföringsprogram med en unik koppling till din internetbank sk autokontering. Allt underlag hämtas från bankkontot. Det gör att du slipper manuellt inmatningsarbete och aldrig missar en händelse. Det enda du behöver göra är att godkänna bokföringsförslagen som sker efter händelser på ditt bankkonto.  Speedledger riktar sig till alla bolagsformer även förening. Standardversion kostar 269 kr per månad och för enskild firma och förening kostar det 169 kr.

  •  Zervant – Smidig fakturering online

Zervant erbjuder en smidig faktureringstjänst online där du själv väljer vilken nivå du är i behov av. Hos Zervant finns möjlighet att prova på deras tjänst gratis i hela 30 dagar och sedan för 70 – 750 kr i kostnad per månad. För 750  kr får du obegränsad användning och obegränsat antal användare – prisvärt för det lite större företaget.

  • Bokio

Bokio är i sitt grundutförande ett helt gratis bokföringsprogram, du kan enkelt scanna kvitton, bokföra och fakturera med Bokio. Tanken är att du skräddarsyr ditt program med de delar du behöver. Alla bolagsformer kan använda sig av Bokio och används lika lätt via din mobil, läsplatta eller dator.

 Mer info om bokföring och fakturering online

Kommentera eller Fråga

Bokföringsprogram
På den här sidan kan du lära dig mer om bokföring och hur du driver den administrativa biten av ett företag. Vi kommer också att lägga upp en hel del information och tips om olika bokföringsprogram och hur du sköter den dagliga verksamheten med hjälp av dessa. För närvarande bygger vi upp innehållet på sajten för att erbjuda så heltäckande information som möjligt.

Bokföringsprogram24.se

Den här webbplatsen samlar information och fakta om olika bokföringsprogram samt skriver artiklar om företagande och praktisk bokföring.

trefyra5 Produktion AB
Org.nummer 556914-5013
Tredje Långgatan 13a
413 03 Göteborg
info@trefyra5.se