Visma eEkonomi


Visma eEkonomi är ett webbaserat bokförings- och faktureringsprogram som gör att du kan sköta din bokföring överallt där du har en internetuppkoppling. Du kan också pröva programmet gratis i 20 dagar.


Läs Mer - Beställ
Pris: från 89:-/månad
Har du testat denna produkt? Sätt ditt betyg nedan:
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (368 votes, average: 3,09 out of 5)
Loading...Loading...

Visma eEkonomi - Produktbeskrivning

Med Visma eEkonomi kan du bokföra och fakturera i din dator, surfplatta eller smartphone. Bokföringen sker till stor del automatiskt och kan kopplas till din internetbank. Detta gör att det blir mycket enkelt att samarbeta med kollegor eller redovisningskonsulten. Programmet innehåller allt det du som småföretagare behöver för att driva ditt företag. Allt från offert, order till deklaration, årsredovisning och olika rapporter.

Funktioner och specifikation

 • PC: Ja
 • Mac: Ja
 • Bankkoppling: Ja
 • Skapa Fakturor: Ja
 • Deklaration: Ja
 • Årsbokslut: Ja
 • RUT/ROT: Ja
 • Order: Ja
 • Offert: Ja
 • Kassabok: Ja
 • huvudbok: Ja
 • resultatrapport: Ja
 • balansrapport: Ja
 • sie4: Ja
 • sie3: Nej
 • sie2: Nej
 • sie1: Nej

Så fungerar Visma eEkonomi

Det finns förstås många fördelar att sköta sin bokföring via internet istället för att ha ett program installerat på datorn. Du slipper vara beroende av vilken dator du använder och du kan sköta bokföringen på resande fot. Dessutom slipper man som företagare att själv ta säkerhetskopior då detta ordnas av Visma.

Med Visma eEkonomi så sköter du annars dina inbetalningar och utbetalningar på ett enkelt vis i applikationen, du kan skapa fakturor och skicka ut fakturor mycket enkelt. I programmet finns också en möjlighet att koppla ihop din internetbank automatiskt så att när du får in eller betalar ut pengar så registreras det automatiskt i bokföringen.

Om du vill samarbeta med en redovisningskonsult eller revisor gör detta program det smidigt för dig att lämna över de delar av din ekonomi som du inte vill ta hand om själv. Du och din byrå kan tom vara inloggade samtidigt i programmet.
Prova eEkonomi gratis i 20 dagar

Jonas bokför och fakturerar på nätet med Visma eEkonomi

Läs mer om eEkonomi – Du kan också testa programmet gratis.


15 Kommentarer

 1. Monika schaper skriver:

  Har enskild firma, lämnar till revisor. Men vill ha ett bra system för fakturor och kontroll för firmans ekonomi. Mvh Monika

  • sofia@bp24 skriver:

   Hej Monika, tack för din fråga. Då skulle jag rekommendera dig att prova eEkonomi från Visma,139kr/mån ett onlinebaserat bokföringsprogram där du också kan skapa logg in för din revisor! Möjlighet till fakturering ingår också. Du kan självklart prova programmet först.
   Lycka till!
   Mvh
   Sofia

 2. Christer Abrahamsson skriver:

  Hej!

  Jag driver min verksamhet av ringa omfattning i flera samarbetande aktiebolag.
  Måste jag ha en licens till varje bolag? Jag kommer att ha ett fåtal verifikat i varje bolag.

  Finns det något program hos er som jag utan flera licenser kan använda på flera bolag?

  M v h

  Christer

  • sofia@bp24 skriver:

   Hej Christer,
   jag har varit i kontakt med Visma angående din fråga. Och deras svar är; ”om man vill jobba med flera företag i Visma eEkonomi så behöver man en licens per företag”.
   Vänliga Hälsningar
   Sofia

 3. Jona Ekenberg skriver:

  Haft mycket problem med eEkonomi. Rekommenderas inte. Vid två tillfällen under en månad tog de flera dagar på sig för supportärenden som gjorde progammet obrukbart under tiden. Ohållbart i längden.

 4. Kent Karlsson skriver:

  Har använt eekonomi i ca 2 år utan några större bekymmer. Supporten har hjälpt mig med div frågor utan mankemang.
  Utvecklas hela tiden.
  Rekommenderas.

 5. Barbro skriver:

  Hej, har Visma E-ekonomi för min enskilda firma. Undrar hur jag nu lättast ska kunna räkna ut den ”lön” som jag kan ta ut, d v s intäkter minus kostnader och avgifter. Vore tacksam om ni kunder speca, steg för steg, hur jag ska räkna ut det.
  Tack på förhand!
  //Barbro

 6. Elisabeth Wernersson skriver:

  Hej!
  Behöver ha ett enkelt billigt bokföringssystem.
  Behöver börja med att lägga in bokföringsår 2014, funkar det i ert system att jag börjar där?

 7. Magnus skriver:

  Hej.
  Undrar vad skillnaden är mellan pyramid och visma systemen. Klarar visma alla saker som pyramid? Har artiklar osv

 8. Mats Bartling skriver:

  Hej!
  1. Kan man bokföra flera resultatenheter i bolaget med ert program?
  2. Om jag beställer ert program, hur lång är uppsägningstiden?

 9. Linda Thunholm skriver:

  Rekommenderar INTE Eekonomi, sämsta systemet jag testat! varnar verkligen om detta program. Känns såå efter i tiden och inte alls modernt finns andra system som är så mycket enklare.

  • Erik Pettersson skriver:

   Hej Linda
   Vad är det mer specifikt som inte är bra med eEkonomi? Jag har kört provversionen lite och testat runt och tycker det verkar fungera bra.

  • Johan skriver:

   Håller med. Programmet är bra i många avseenden. Men tyvärr så är det många buggar. Jag har haft problem att logga in i omgångar. Ibland har hela deras system kraschat och legat nere i timmar. Oerhört frustrerande när man har offerter som ligger ute och eller ska fakturera. Dom saknar viktiga funktioner som att fakturera momsfritt inom Sverige och lagerhantering. Mina redovisningskonsulter tycker att programmet är för snävt och inte klarar av banala saker som ett bokföringsprogram ska klara.
   Programmet hade kunnat vara så bra, men det faller på att dom inte lyssnar på sina kunder i tillräcklig omfattning. Att få direktkontakt med dom som utvecklar och prioriterar är omöjligt. *Frustrerad.*

 10. Nasser Hassanieh skriver:

  Hej!
  Jag har Visma eEkonomi sedan 2 år och har inte börjat använda det ännu. Det verkar krångligt!
  Finns det någon vettig handledning med exempel och illustratiooner som man kan följa på lotsas i första hand?

  Taacksam för tips /Nasser

Kommentera eller Fråga

Bokföringsprogram

På den här sidan kan du lära dig mer om bokföring och hur du driver den administrativa biten av ett företag. Vi kommer också att lägga upp en hel del information och tips om olika bokföringsprogram och hur du sköter den dagliga verksamheten med hjälp av dessa. För närvarande bygger vi upp innehållet på sajten för att erbjuda så heltäckande information som möjligt.

Senaste kommentarerna

Kort om bokföringsprogram24.se

Den här webbplatsen samlar information och fakta om olika bokföringsprogram samt skriver artiklar om företagande, bolagsformer och praktisk bokföring.

Navigering på sidan