Fortnox bokföringLäs Mer - Beställ
Pris: 99 kr/mån
Har du testat denna produkt? Sätt ditt betyg nedan:
1 Stjärna2 Stjärnor3 Stjärnor4 Stjärnor5 Stjärnor (148 votes, average: 2,95 out of 5)
Loading...Loading...

Fortnox bokföring - Produktbeskrivning

Med Fortnox bokföring får du smidiga funktioner som underlättar arbetet. Du registrerar enkelt leverantörsfakturor och verifikationer som du enkelt får en bra överblick över. Hos Fortnox bokföring får du bland annat; leverantörskontra med överskådlig färgkodning som visar status på dina fakturor. Du kan mata in betalfiler från din bank. Även filer som visar kontotransaktioner kan matas in för kontotavstämning.

Funktioner och specifikation

 • PC: Ja
 • Mac: Ja
 • Bankkoppling: Nej
 • Skapa Fakturor: Ja
 • Deklaration: Nej
 • Årsbokslut: Nej
 • RUT/ROT: Nej
 • Order: Nej
 • Offert: Nej
 • Kassabok: Ja
 • huvudbok: Ja
 • resultatrapport: Ja
 • balansrapport: Ja
 • sie4: Ja
 • sie3: Nej
 • sie2: Nej
 • sie1: Nej

Fortnox bokföring är ett program som passar alla typer av bolagsformer oavsett hur många transaktioner företaget gör. Med tillägstjänster som fakturering, eller lön kan du utöka din administration ytterliggare.  Bokföringsprogrammet kostar 99 kr per månad.

Mer om FortnoxFortnox_program

Med bokföringsprogrammet får du leverantörsreskontra, möjlighet att mata in betalningsfiler, samt filer för kontoavstämning med transaktioner från banken. Du kan också skapa mallar för dagskassan, med dina kassakvitton som utgångspunkt. Det är också smidigt att registrera dagskassan efter dagens slut.

Genom att koppla kvitton till manuella verifikationer, så får du kontroll över din bokföring genom att koppla den till bilder. Du får också hjälp att ta emot fakturor och att kontera dem. En manuell hantering är också möjlig. Du väljer vilket flöde du önskar av din fakturahantering.

Till vad fungerar Fortnox bokföring?

Fortnox bokföring fungerar för alla bolagsformer. Med daglig backup och fri support kan du testa gratis i 30 dagar.

Besök gärna Fortnox här.


9 Kommentarer

 1. Jeanette Niehof skriver:

  Hej!

  Jag har starta eget företag och letar nu efter ett bokföringsprogram. En del av min firma har momsplikt (utbildning) den andra delen (behandling) har inte det. Går det då bra att använda ert bokföringsprogram och kan den skilja på de två delarna?

  Med vänlig hälsning,

  Jeanette Niehof

  ViduNova Trauma expertisecentrum behandling & utbildning

 2. Peter Peterson skriver:

  Hej! Beställde gratisversion av bokföringsprogrammet men har inte fått ta del av något ännu.//Peter

 3. Franz Heinel skriver:

  Finns det kostnadsställen i Bokföringsmodulen?

  • Fortnox skriver:

   Hejsan Franz!

   Jag ber om ursäkt för en sen återkoppling på din fråga angående om det finns kostnadsställen i Fortnox Bokföring. Såklart finns det möjlighet via Register- Kostnadsställen att lägga upp dina kostnadsställen som du har i ditt företag. Du kan sedan lägga in kostnadsställen på både manuella verifikationer och dina leverantörsfakturor.

   Återkom om du vill ha vidare hjälp.

   Önskar dig en trevlig dag.
   Jenny- Fortnox

 4. peter Krupenin skriver:

  Vi är ett företag som kommer att göra om våra redovisningsrutiner.
  I och med detta söker vi efter alternativ till vårt hittilsvarande bokföringsprogram.
  Vi har följande kravspecifikation:

  Macbaserat
  Egen konroplan
  Femsiffriga kontonummer
  projektredovisning med rapporter som går över flera år
  avdelnings/objekt redovisning

  Vi behöver ej order, fakturering eller lager

  • Fortnox skriver:

   Hejsan!

   Såklart ska ni välja Fortnox. Vi är webbaserade, vilket gör att så länge du har en aktiv internetuppkoppling så kommer du kunna använda vårt system. Vi finns i din webbläsare och inte lokalt på datorn Detta gör att du och dina kollegor har olika användarnamn och inloggningar i programmet och kan då också lägga olika behörigheter baserat på vad ni ska kunna göra i programmet.

   Vi kan tillhandahålla projektrapport över räkenskapsår samt också att du via SIE-fil – lägga in en annan kontoplan. Det som vi inte hanterar är femsiffriga kontonummer.

   Du kan använda dig av både kostnadsställe eller projekt i Fortnox..

   Önskar dig en trevlig dag.

   Jenny- Fortnox

 5. Lucy skriver:

  Hej
  Vi är ett gift par som vill bokföra varsin enskild firma i Fortnox. Hur ser licenskostnaden ut.

  • Fortnox skriver:

   Hejsan Lucy!
   Förlåt för en sen återkoppling. Är det olika enskilda firmor är det två konton ni behöver. Vad är det för behov som ni har? Är det endast verifikationer och leverantörsfakturor som ni vill göra eller är det kundfakturor också? Bokföringen kostar 99 kr exklusive moms per månad för en användare.

   Återkom gärna till vår försäljningsavdelning om du vill ha lite utökad prisbild för ditt behov.

   Önskar dig en fin dag.
   Hälsningar Jenny

 6. Michiel Neuman skriver:

  Hej,

  Jag tycker att Fortnox har mycket bra förutsättningar för att bli ett bra program. Jag har tyvärr upplevt många problem. Små problem, som har åtgärds professionellt av Fortnox kundservice, men alla små fel kostar till sluts mycket tid. Just nu, när jag skriver den här kommentaren, får jag meddelandet ”Tillfälligt avbrott” som skulle kunna syfta på dålig internetförbindelse men så är absolut inte fallet. Jag kan inte arbeta och får återigen vända mig till kundservice.

Kommentera eller Fråga

Bokföringsprogram

På den här sidan kan du lära dig mer om bokföring och hur du driver den administrativa biten av ett företag. Vi kommer också att lägga upp en hel del information och tips om olika bokföringsprogram och hur du sköter den dagliga verksamheten med hjälp av dessa. För närvarande bygger vi upp innehållet på sajten för att erbjuda så heltäckande information som möjligt.

Senaste kommentarerna

Kort om bokföringsprogram24.se

Den här webbplatsen samlar information och fakta om olika bokföringsprogram samt skriver artiklar om företagande, bolagsformer och praktisk bokföring.

Navigering på sidan