Egen företagare – Bra erbjudanden


Vi kan tipsa om ett mycket bra erbjudande från Dagens Industri där du kan testa på tidningen i en månad för endast 79 kr. Idag är Dagens Industri den ledande nyhetstidningen med inriktning mot näringslivet. Varje dag läser ca 328 000 DI med prisbelönt journalistik som ger intressanta och aktuella artiklar om näringslivet. Men det DI erbjuder är ett verktyg och en möjlighet för dig som företagare att nå ut och möjlighet att göra bättre affärer.

Mer om prenumeration på Dagens Industri


Genom att prenumerera så får du ett lägre pris per nummer i jämförelse med att köpa tidningen i lösnummer. Du får också tidningen direkt hem eller till din arbetsplats istället för att behöva söka upp en återförsäljare. Som prenumerant har du även tillgång till tidningen via webben och kan läsa den där om du skulle vara på resande fot.

Genom Di- appen kan du skräddarsy ditt nyhetsflöde direkt till din telefon. Så att du snabbt uppdateras om nya händelser inom dina intresseområden.

Mer tips för företagare


En kommentar

  1. John Jensen skriver:

    Tack för tips!

Kommentera eller Fråga

Bokföringsprogram

På den här sidan kan du lära dig mer om bokföring och hur du driver den administrativa biten av ett företag. Vi kommer också att lägga upp en hel del information och tips om olika bokföringsprogram och hur du sköter den dagliga verksamheten med hjälp av dessa. För närvarande bygger vi upp innehållet på sajten för att erbjuda så heltäckande information som möjligt.

Senaste kommentarerna

Kort om bokföringsprogram24.se

Den här webbplatsen samlar information och fakta om olika bokföringsprogram samt skriver artiklar om företagande, bolagsformer och praktisk bokföring.

Navigering på sidan