Bokföring på internet och vid datorn


bokforing-i-molnet-125På den här webbplatsen kommer det att samlas information och fakta om bokföringsprogram som passar för enskilda firmor, handelsbolag och mindre aktiebolag. Webbplatsen startades upp i Maj 2011 och planen är att den mesta informationen man som företagare behöver kring bokföringsprogram, bokföring på internet och annat kring ämnet skall vara uppe tills hösten 2011.

Bokföring på internet – Utvecklingen går mot molnet

Det finns idag ganska många bokföringsprogram anpassade för denna svenska marknaden och dess skatteregler, bokföringsregler och olika företagstyper. Bland de kändaste är Visma, Speedledger, Fortnox, Bokio och Hogia. De flesta av dessa program och tjänster har sedan innan funnits som program du laddar ner till datorn. Idag är alltfler av dessa tjänster och affärssystem på väg ut i det som kallas molnet vilket helt enkelt innebär att man sköter sin bokföring via en webbplats och därmed har den enkelt tillgänglig från vilken dator som helst som har internetuppkoppling.

Fördelarna med det är förstås många. Det blir inte bara enklare för dig som slipper uppdatera dina programvaror själv utan även för dina samarbetspartners. Om du som företagare samarbetar med dina kollegor eller med tredje part, tex en bokföringsbyrå, så har ni alla enkelt tillgång till siffrorna. Dessutom slipper du själv ta backup på dina filer och fakturor. Allt går att sköta via nätet.

Att välja det bokföringsprogram som passar just dig!

Vi hoppas här på Bokföringsprogram24.se kunna erbjuda så bra information och jämförelser att ditt val av bokföringsprogram blir enkelt.Vi har själv erfarenhet från flera olika tjänster och kan ganska lätt avgöra vad som är de stora skillnaderna mellan webbtjänsterna.Med detta får vi förstås återkomma med inom snar framtid!

Välkommen åter! /bokföringsprogram24


En kommentar

  1. Samuel af Ugglas skriver:

    Önskar mig ett enkelt program för ”dagbokföring” typ ”speed ledger” men som inte har anknytning till bank.
    MVH SafU

Kommentera eller Fråga

Bokföringsprogram

På den här sidan kan du lära dig mer om bokföring och hur du driver den administrativa biten av ett företag. Vi kommer också att lägga upp en hel del information och tips om olika bokföringsprogram och hur du sköter den dagliga verksamheten med hjälp av dessa. För närvarande bygger vi upp innehållet på sajten för att erbjuda så heltäckande information som möjligt.

Kort om bokföringsprogram24.se

Den här webbplatsen samlar information och fakta om olika bokföringsprogram samt skriver artiklar om företagande, bolagsformer och praktisk bokföring.

Navigering på sidan